apart tesamen
Tesamen
 
HOME

RELATIES

FUN

DATEN

REIZEN

COACHING

COLUMN

BUDGET

ZEKERHEID
  Do en dont       Marsmannen       Venusvrouwen       Romantiek       Mijn verhaal    

Is je date een Casanova

Het is niet makkelijk om als single-vrouw aan ‘ernstige’ dates te geraken. Met deze vragen onderscheid je de Casanova’s van de ‘goede’ kandidaten.


Behalve voor de tieners en de prille twintigers, lijkt het voor veel vrouwen almaar moeilijker te worden om mannen te ontmoeten waarmee ze een kwalitatieve relatie kunnen aangaan.

Witte merels
Zowel single-vrouwen van 27 als van 42 klagen erover dat ze zeer weinig opportuniteiten hebben om ‘iemand tegen te komen’.

Ze werken hard, de moeders onder hen zien de zorg voor hun kinderen als een absolute prioriteit, en ga zo maar door.

Soms gaan ze dan toch eens inop een uitnodiging , in de hoop hun witte merel te ontmoeten. En dan blijkt vaak na enkele afspraakjes dat de man in kwestie zich Casanova waant en van de ene naar de andere date fladdert.

Rokkenjagers zijn in de meeste gevallen van op een kilometer afstand te herkennen.


In een enkel geval is de man die je ontmoet hebt zo fantastisch dat je intuïtie het laat afweten. Precies dan moet je jezelf deze vragen stellen.

Doet hij te veel van het goede?
Mannen zijn door de band genomen weinig of niet romantisch.
Toch niet volgens de definitie die vrouwen aan dat woord geven.
*Heeft hij bij elke afspraak bloemen voor je bij?
*Overlaadt hij je met cadeautjes?
*Schuift hij je stoel aan,
*Houdt hij de deur open en helpt hij je in zijn auto?
*Kunnen er geen kaarsen genoeg staan op de tafel?
Kortom, lijkt hij te romantisch om waar te zijn?
Juist ja, de vraag stellen, is ze beantwoorden.

Hoed je voor deze prins.
Zijn witte paard staat al te trappelen om naar een volgende ‘jonkvrouw’ te galopperen. Maar niet voor hij iets in ruil gekregen heeft voor al deze attenties, natuurlijk.

Ben je echt de vrouw van zijn leven?
Als het goed zit tussen twee mensen, weten ze dat intuïtief al vrij snel. Maar daarom noemen ze elkaar na de tweede date nog niet de man of vrouw van hun leven. Sommigen zien dat zelfs pas na hun scheiding in. Als een man jou na een eerste afspraakje dus omschrijft als de vrouw waarop hij zijn hele leven gewacht heeft, stel je dan kritisch op.

Hoe kan hij dat zo snel weten? Je hebt niet eens een eerste crisis achter de rug. Waarschijnlijk is hij – net als Casanova – verslaafd aan het voelen van vlinders in zijn buik. Veel kans dat hij zelfs meent wat hij zegt… nu hij nog smoorverliefd is en jou in zijn bed wil krijgen.

Is hij een echte Casanova?
Je zal wellicht voor jullie eerste date al gemerkt hebben dat hij naar je keek. Dat zijn blik in je decolleté verdween of dat hij nadrukkelijk je benen monsterde. Je was natuurlijk geflatteerd.

Observeer eens of hij hetzelfde doet met de serveerster aan de restauranttafel of dat zijn hoofd draait in de richting van elke kortgerokte vrouw die voorbij loopt. Het getuigt in de eerste plaats van weinig respect voor jou en het bewijst hoezeer hij in alle vrouwelijk schoon geïnteresseerd is.     Een échte veroveraar.

Wat zegt zijn entourage?
Heb je al enkele van zijn vrienden of vriendinnen ontmoet? Ken je mensen uit zijn entourage? Probeer dan discreet te informeren naar zijn reputatie.

Wat wordt er over hem gezegd? Wat vindt men van hem? Als hij bekend staat als een echte ‘womanizer’, dan is het aan jou om te beslissen wat je doet.

Stop je er mee voor hij je hart kan breekt of maak je plezier met deze man, geniet je ervan zonder je hoofd en je hart erbij te verliezen.
Aan jou de keuze.

Relatiecoach Mieke
Publicatie gesponsord door datingsite Tesamen vzw
-----------------------------------------------------------------------------------
Uw reactie:
Uw naam
Uw gemeente
Uw mailadres
Uw mailadres wordt niet gepubliceerd.
Commentaar van inactieve mailadressen wordt verwijderd.
Uw reactie:
Minimaal 3 lijnen aub
Schrijf hier in op onze
NIEUWSBRIEF
Google+
    Reactie van alleenstaanden

Tesamen vzw is een
niet-commerciele datingsite
LEES OOK EENS:


Nieuwe tijden zijn aangebroken

Everlasting love

Het leven begint bij de vrouwTesamen